onsdag 2 mars 2016

Fler reaböcker

Under den gångna helgen besökte vi dottern i Stockholm. Det blev några fina dagar med besök hos goda vänner, fina middagar både på restaurang och tillsammans med dottern och ytterligare vänner hemma i Fruängen. Och på söndagen hann vi med några timmar på Skansen i det fina vädret. Det blev inte av att jag tog några bilder, som jag hade tänkt, så det blir inget blogginlägg om den turen.

Igår, när vi varit ute i stugan och fyllt på fågelmataren, åkte vi på hemvägen förbi COOP för att fylla på förråden igen. På Coop har de också bokrea. Maken ville ta sig en titt. Han hade sett i katalogen att Allt om Mats Fredagsgourmet hade kommit i en ny upplaga, sedan vi köpt de böckerna senast.

Vi har redan, när vi flyttade in i vår nuvarande lägenhet, sagt att om vi köper nya böcker, måste vi börja göra oss av med en del gamla. Det har ju förstås inte blivit av. Men nu ska det ske. Vi började med att ta med några tomma fruktlådor från COOP. Alltid något!

Det blev tre nya böcker i alla fall. Alla tre är makens val. Inte så svårt att förstå vilka intressen han har!
1 kommentar:

Polargrevinnan sa...

Jag känner igen mig - ingen ny bok utan en annan skall bort. Men var?
Det går inte att kasta en fin bok i soporna. Men nu har jag kommit på något fiffigt.
Jag har en kartong som står i förrådet (dörr från hallen) och där lägger jag nu böcker och lådan tar jag fram när jag har besök av någon. Sist frågade jag killen som kom och
installerade vår nya tvättmaskin. Där gick tre böcker.
Jag har inte varit på bokrean ännu. Vill köpa några barnböcker till småttingarna som
börjar växa upp. Att vara gammelfarmor är fantastiskt och få känna små babyhänder.
Har jag tur får jag leva tills de börjar skolan. Det blir om sju år och då är jag 91.
Hissnande tanke och jag siktar på 100.
Ha det bra.
Kram Viola