onsdag 9 maj 2012

Bilder från Toscana

Här kommer äntligen lite bilder från Toscana. Jag har ännu inte förlika mig med den nya layouten på bloggen, så bilderna hamnar lite huller om buller. Det var i alla fall ganska så kallt i stenkåken vi skulle bo i, så de första dagarna fick vi dra på oss de ylletröjor som fanns och svepa in oss i filtar. Men inte ser vi ledsna ut för det. Och Marianne tänder gärna levande ljus för att bättra på värmen! 


Sen kom i alla fall solen, men det var fortfarande kallt. Vi kunde i alla fall gona oss lite i trappan. Och här ser vi också hur trevligt huset ser ut. Men väl påpälsade är vi fortfarande!

När min födelsedag närmade sig hade också värmen kommit. Vi inledde dagen med solig frukost, ost bröd jordgubbar , oliver och Spumante till förstås!

Det blev flera dopp i poolen, och nu var det så varmt i luften att vi hoppade i fast vattnet bara höll 16-17 grader. Men vi är ju vana vinterbadare, så vad gjorde det! Jag vågar inte lägga ut några badbilder på folket, de är något för intima, men omgivningarna syns ju och jag avslutar med en bild från gården, med "vårt" hus till höger och utsikten in mot Staden, Castellina di Chianti i fonden och himlen är strålande blå, som synes.

1 kommentar:

Gabriella sa...

Fina bilder, Vendla! Ni har bott inte så långt från "vårt" ställe där vi bodde när vi bilde i Toscana 2005- Greve in Chianti! Det är ju så vackert. Italien i mitt hjärta! Kram/Gabriella