fredag 21 januari 2011

Man tar sig för pannan!

Vad är det för en regering vi har?! Har de inte fattat att man inte bara kan braka på och köra sin egen linje, som de gjorde förra mandatperioden?! Nu regerar de i minoritet och det kräver faktiskt lite ödmjukhet och samarbetsvilja.

Jag lyssnar på P1 morgon, som berättar att miljöpartiet och socialdemokraterna har motionerat om att stoppa utförsäljningen av posten bl.a. Ett förslag som tilltalar mig och många andra, som oroats över regeringens hejdlösa utförsäljningar av allas vår egendom. Vad gör regeringens företrädare då? Jo, anklagar mp och s för att samarbeta med sverigedemokraterna! Men vad är detta?! Det är väl i så fall minst lika mycket samarbete när sd stöder praktiskt taget alla propositioner - förslag - som regeringen lägger fram.

Sen har den centerpartist, som intervjuades i radion, mage att hävda att det är oppositionens ansvar att se till att förhandlingar kommer till stånd så att regeringens förslag kan gå igenom! Men att själva ta initiativ till att få stöd eller att lyssna till andra idéer än deras egna, det anser de sig tydligen för goda för.

Inga kommentarer: