måndag 10 januari 2011

Träffsäkert!

Man vill ju hänga med sin tid. I vissa fall är jag dock lite konservativ. Jag vill t.ex. helst ha en telefon med så få funktioner som möjligt. Men när den gamla nallen börjar svikta och man ska skaffa sig en ny, så upptäcker man att det finns inga enkla mobiltelefoner nu för tiden. Då får man ta hjälp av barnbarnen.

Jag hade inte heller tänkt gå med i Face-Book. Men dottern övertalade mig och nu är jag ganska aktiv i detta medium, social interaktion på nätet! Låter ju bra! Och jag hänger med min tid och känner mig trots allt modern!

Så ser jag idag i tidningen följande lilla ruta:Jag känner mig lite träffad. Farmor bliv vid din läst!!

3 kommentarer:

Torbjörn B sa...

Ta inte illa upp, Vendla, men jag tänkte faktiskt på dig när jag läste dagens Berglin! Hade jag haft farmor eller mormor kvar i livet, så hade jag blivit glad om jag hade fått en vänskapsförfrågan på Facebook. Båda mina föräldrar är 30-talister och således några år äldre än vad du är. Tråkigt nog vägrar de båda två bestämt att närma sig en "datamaskin". Att vara uppdaterad med sin samtid är alltid positivt som jag ser det. Fortsätt så!

Torbjörn B

Skogsviola sa...

Tack Torbjörn!!

Polargrevinnan sa...

Mobiltelefonen vill jag kunna ringa och ta emot samtal samt SMS:a.
Jag har hittat (hitat och hittat, den var dyr) men det är stora ordentliga siffror på den och de medföljande moderniteterna får vara vilande.
Jag var nog emot Face-Book men när vänförfrågan kommer från barnbarnen så var det bara att tacka ja. Nu är barn och barnbarn i Thailand och det är trevligt när de hör av sig.
Visst får man hjälp ibland av barnbarnen och de har talat om att kompisar sagt att det är häftigt att ha en farmor som bloggar.
Så du kära Skogsviola - vi är häftiga.
Kram Viola