måndag 1 mars 2010

Det trodde jag aldrig!

Nu är OS över och därmed detta intensiva tv-tittande. Jo, vi är lite vintersportfreak, maken och jag, särskilt skidor och särskilt sådana som körs på längden. Och visst var det helt fantastiska stunder vid tv:n under dess två veckor.

Vi har klarat oss bra med en vanlig TV och basutbudet som erbjuds av Com Hem i vårt hus. Håller oss mest till SVT och någon gång 3:an och 4:an. Men eftersom vi inte är så förtjusta i reklamavbrotten - ja, maken är direkt avståndstagande - blir det mest public service.

Det har aldrig någonsin varit tal om att vi skulle utöka vårt kanalinnehav. Vi tittar ju knappt på de kanaler vi redan nu har tillgång till.

Men tro det eller ej - en trevlig kille på Com Hem har fått mig att ta en provprenumeration på två månader på HELA DERAS KANALUTBUD! Det var faktiskt riktigt förmånligt. Eftersom jag är s.k. combo, dvs jag har både bredband, tv och telefon hos Com Hem, så skulle tillägget bara kosta 60 kronor i månaden. Och eftersom jag som sagt är combo, så behöver jag inte betala den billigaste avgiften, dvs fast avgift för telefonen 30 kr. Alltså kostar kanalutbudet i praktiken bara 30 kr. Därtill kommer att jag har fått en box, enl. trevliga killen värd ca 2000 för den symboliska summan av 1 krona. Boxen får jag behålla, även om jag säger upp abonnemanget. Jag var förstås noga att kolla, att dessa villkor ska gälla även om jag fortsätter abonnemanget efter de två provmånaderna.

Så nu sitter vi här med 171 kanaler (och faktiskt mycket bättre bild)!

Det trodde jag aldrig!!

6 kommentarer:

enkrumilur sa...

yes yes yes. men hur ska det gå för inge och reklamen!?

ida sa...

Tack för grattishälsningen i mammas blogg Vendla! Hoppas allting är bra med er!? Ida

Skogsviola sa...

Till Krumiluren: Inge låter meddela att han fortfarande är motståndare till reklamen, men kan fördra den i vissa situationer, t.ex. när han får se tyngdlyftning i Eurosport. Han har dessutom kommit på att han kan dra ner ljudet.
Till Ida: vi mår bara bra i vårt pensionärsliv!

enkrumilur sa...

Puh, andas ut här uppe i Frugan!

Velourmannen sa...

Det finns ju faktiskt sportkanaler utan reklam. Men de kanske inte ingick i det förmånliga erbjudandet?

Skogsviola sa...

Mattias: Vi har faktiskt inte hunnit kolla än. Men jag såg en bra långfilm på TV1000 igår kväll utan ett enda reklamavbrott!